tisdag 26 februari 2008

Intuition Told Me #3: releasefest, 4:e mars


Intuition Told Me, del 3 - så långt kom inte ens Orange Juice! Motståndets estetik råder fortfarande, men det tredje numret etablerar även en ny ordning. För formgivningen står designstudion Daquar, som tillsammans med några av landets mest lovande fotografer har uppgraderat Intuition Told Me till något som kanske skulle kunna kallas glossy fanzine.
Den 4:e mars är det releasefest på Nada, Åsögatan 140, och då vill jag att ni kommer och firar med oss. Köp en tidning, lyssna på fin musik (Warptechno från 1993 och Durutti Column), serverat av mig och Smyglyssna-Henke.
Kan ni inte komma, går det givetvis bra att maila mig och beställa ett nummer från och med nästa tisdag. På 82 sidor kan ni bläddra bland läckra bilder och läsa om David Sylvian, Keith Hudson, Clock DVA, Lustmord, Naked Souls, The Art Ensemble of Chicago, Arvo Pärt, fundera på om Mobile Homes sysslar med konst, se vad Ring Snuten! tycker om Der Plan, och äntligen få några ord om kassettband och gonggongar i en och samma Autechreartikel.
Our zine could be your life. Väl mött!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för festen!