onsdag 13 juni 2007

ITM 003: Intuition told me (part 2)Imorgon torsdag ger jag ut Intuition told me (part 2). Köp den på Parkteaterns Distro (www.myspace.com/distrolava), eller kontakta mig (intuitiontoldme@hotmail.com) om ni är intresserade av att tjacka ett ex. 20-30 spänn kostar det. Numret innehåller bland annat artiklar om Brian Eno (26 album recenseras!), Burial, ELO, Harold Budd, Stockholm Monsters, Phuture, teckningar av Basse, samt en hel del annat. Min vän Chrille bidrar med en analys av Stallones ”Cobra”, och det är det bästa jag har läst hittills i år.Det blev nollbudget den här gången, men tack vare att Fredrik Kullman hjälpte mig att klistra ihop det, och att min soon to be wife kopierade upp det blev det riktigt, riktigt fint! Köp eller lev i kulturskymning.

9 kommentarer:

Tatti sa...

oh den är alltså redan klar, fint. Skickar du ett ex eller? I pay of course.

Joakim sa...

I'll send ya. Messa din adress igen, plz.

Tatti sa...

Burial har visst släppt ny tolva kolla boomkat, fint att man är pank nu. Muteboxen skulle sitta hyfsat också.

Joakim sa...

oh ma god! Jag är inte bara pank, jag är minus. Fan.

Tatti sa...

Suger som fan. Jag lyckades beställa Budd/ Guthrieplattorna för exakt det sista jag hade på kontot. Fick Intuition... idag fint, sänder ett par slantar med nästa skiva. Folkplattan kommer när som.

Joakim sa...

Jag ska dra upp en platta till dig med.

Tatti sa...

Härligt. Intuition var inspirerande som fan. Jobbigt när du får en att vilja köpa alla skivor du skriver om, och då har jag inte läst allt än.

Anonym sa...

Tja! Kommer du förbi Record Hunter så köper jag gärna in några ex. Allt gott! /Marika

Joakim sa...

Jag tar med mig några in nästa gång. Om de inte tar slut...