lördag 31 mars 2007

Curiosity killed the Associates


Aphex kan vara rätt krävande, om man säger så. Han är helt underbar, men ibland undrar jag om han inte har lite hund i sig. Vi brukar gå ut på innegården, så att han får leka av sig. Igår blev det...en aning genant. Bredvid sandlådan satt det en mamma och ammade sitt barn. Givetvis var Aphex tvungen att studera det på väldigt nära håll. Fem meter bort satt jag på huk, med blicken vänd åt ett annat håll och viftade med en pinne i gruset: "kom nu, Aphex". Vad göra i en sådan situation?


Vad nu det har med Associates att göra... Jag inledde dagen med att köra igenom Coils "Musick To Play In The Dark", både ettan och tvåan. Till frukost blev det gröt. Frukost=Breakfast=Associates. En fantastisk låt. Varsågoda, jag bjuder på den!


5 kommentarer:

Tatti sa...

He he de små liven.

Associates ja, och Coil fan jag har ju hållt i deras senaste skiva på någon secondhand. De lät inte dumma alls.

Joakim sa...

Jag är ju verkligen ingen Coilexpert (än), men "The Ape of Naples" är verkligen en av de 10 bästa skivor jag någonsin har hört.

Min vän Antonio berättar nog gärna mer om Associates...

Tatti sa...

Oj fan så bra alltså? Jag får väl skaffa den. Hör av dig om det blir Kalmar. Får precis plats med Cendre och Ep:n de släppte för ett tag sedan på en platta. Åttio minuters kärlek baby.

Associates ja, de och Wire är ju ett framtida projekt.

Joakim sa...

Jo, det må låta pompöst, och flera gånger har man väl slängt ur sig mindre genomtänkta omdömen, men den här gången står jag för det.

Härligt med Fennesz/Sakamoto. Jag bestämmer mig imorgon om det blir nån Kalmarvistelse eller inte.

Tatti sa...

Får väl leta upp den. Har ju sett den billigt, lär väl dock inte hitta den nu.